Sponsoring

Sponsoring

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talent. Dit gebeurt ook binnen onze organisatie. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en dragen hierdoor bij aan hun prestaties.

ICT4YOU speelt een actieve rol in het maatschappelijke veld en is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als onderneming op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. ICT4YOU stimuleert een actieve en sportieve levensstijl. Dit vertaalt zich door de sponsoring van een aantal lokale sportverenigingen en sportevenementen.

Hovocubo

Hovocubo

Sinds 2007 is ICT4YOU shirtsponsor van deze Hoornse topdivisie zaalvoetbalclub. HOVCUBO is een vereniging met een rijke historie. Opgericht op 6 mei 1966 als HOornsche VOlleybal Club Uit Balorigheid Opgericht. In 2008 werd Hovocubo kampioen in hun klasse en ook dit jaar zijn ze goed bezig om een plaatsje te bemachtigen op de hoogte trede in de topdivisie.


Westfriese Golfclub

Westfriese Golfclub

Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat het spelen van golf een mooie en vooral gezonde vrijetijdsbesteding is die van jong tot oud beoefend kan worden. Golf is een sport die door tientallen miljoenen mensen van alle leeftijden en over de hele wereld wordt gespeeld en bekeken. Geen andere sport wordt zo wereldwijd beoefend en zo kleurrijk beleefd. Golf is gezond en levert nieuwe vriendschappen op.


SV Ilpendam

SV-Ilpendam F3

Voor het seizoen 2015-2016 is ICT4YOU shirt sponsor voor het F3 Team. Dit is een gemengd team om jongens en meisjes hun eerste voetbal ervaringen te laten beleven. Samen Plezier en Respect zijn de kernwaarden van dit team. Iets wat wij van harte onderstrepen.