Kandidaten

Bedrijven

U bent op zoek naar tijdelijk of vast personeel. Een starter of juist een ervaren ICT professional? ICT4YOU is uw partner. Wij nemen graag uw ICT vraagstuk uit handen.

ict4you-pand-01

Onze persoonlijke aanpak betreft uiteraard ook onze opdrachtgevers. Wij stemmen onze dienstverlening op uw wensen en situatie af en als professionele ICT dienstverlener kunnen onze adviseurs u op ICT gebied deskundig adviseren. We stellen gezamenlijk vast welke vorm van dienstverlening op uw organisatie van toepassing is, wat het beste bij uw organisatie past.

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij een aanzienlijk netwerk weten op te bouwen. Binnen ICT4YOU beschikken wij dan ook over diverse medewerkers die u vanuit hun expertise en ervaring een oplossing bieden voor uw personeelsprobleem. We selecteren ons personeel zorgvuldig om de gevraagde kwaliteit waar te kunnen maken.

ICT4YOU is een organisatie met korte lijnen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen we binnen korte tijd ook in uw personeelsbehoefte voorzien. Met ICT4YOU bent u zeker dat u een volwaardige gesprekspartner in huis haalt die uw belangen binnen het gehele ICT traject zal behartigen. Indien u behoefte heeft aan een kennismaking dan komen wij uiteraard graag bij u langs om de verwachtingen over en weer te bespreken. Neem daarom direct contact op met ons voor een afspraak met één van onze adviseurs.